نماينده مقام معظم رهبري در كردستان:
وحدت و همدلي مهم‌ترين ركن براي پيشبرد اهداف نظام است

خبرگزاري فارس: نماينده مقام معظم رهبري در استان كردستان با اشاره به دستاوردهاي مهم نظام مقدس جمهوري اسلامي در عرصه‌هاي مختلف، گفت: حفظ وحدت و همدلي در جامعه مهم‌ترين ركن براي پيشبرد اهداف نظام اسلامي ايران است.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، حجت‌الاسلام سيدمحمد حسيني‌شاهرودي در مراسم توديع نماينده سابق و معارفه خود در سنندج، اظهار داشت: كردستان با ويژگي‌هاي منحصر به فرد طبيعي، فرهنگي و سنتي از مناطق ويژه و غني كشور به شمار مي‌آيد و مردمان اين ديار نيز در طول تاريخ همواره بر ايراني بودن و مسلمان بودن خويش مستحكم و استوار مانده و به هيچ دشمني خارج از مرزهاي مادي و اعتقادي ايران اسلامي اجازه مداخله و توطئه‌افكني نداده‌اند.
حجت‌الاسلام حسيني‌شاهرودي افزود: رويكرد جمهوري اسلامي يك رويكرد خدمت به مردم و ملت است و در اين مسير نيز مسئولان و مديران نظام با نگاهي عدالت مدارانه به همه نقاط كشور مي‌نگرند و با جديت تمام در طول اين سه دهه از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي همواره به سوي كاهش محروميت‌ها و عقب‌ماندگي‌هاي نقاط مختلف كشور به ويژه استان كردستان گام برداشته‌اند.
وي خاطرنشان كرد: مردم مسلمان كردستان بيش از 5‌ هزار و 400 شهيد به نظام مقدس اسلامي تقديم كرده‌اند و در برهه‌هاي زماني مختلف نيز با پيروي از منويات رهبري در مقابل توطئه‌هاي دشمنان ايستادگي كرده‌اند.
نماينده مقام معظم رهبري در منطقه كردستان بر تقويت فعاليت‌هاي ديني و حمايت از طلاب و مراكز علوم ديني استان و تلاش در راستاي حفظ اتحاد و انسجام بين مذاهب مختلف اسلامي در اين خطه از ميهن اسلامي تأكيد كرد و از خدمات 30 ساله حجت‌الاسلام سيدموسي موسوي نماينده سابق مقام معظم رهبري در استان تقدير به عمل آورد.
حجت‌الاسلام شاهرودي همدلي و وحدت را از مهم‌ترين اركان براي پيشبرد اهداف نظام در كشور و استان كردستان دانست و از همه مسئولان و مديران استان خواست كه در اين مسير تمام توان خويش را به كار گيرند.
وي افزود: قوم كرد يك فرصت و افتخار براي همه ايرانيان بوده و محور همه اقوام در ايران اسلامي آيين و شريعت دين مبين اسلام است.
نماينده مقام معظم رهبري درمنطقه كردستان، اظهار داشت: همه مسئولان استان بايد با همدلي در راستاي اهداف والاي نظام در دهه پيشرفت و عدالت گام بردارند و در مسير آباداني و عزت اين خطه از ميهن اسلامي از هيچ تلاشي دريغ نكنند.
حجت‌الاسلام شاهرودي تصريح كرد: علماي شافعي مذهب كردستان در اوايل انقلاب پيشنهاد تشكيل مركز بزرگ اسلامي غرب كشور را به نماينده رهبري داده و امام خميني(ره) نيز با تشكيل اين مركز موافقت كردند و تاكنون اين مركز با فعاليت علماي مختلف شافعي مذهب غرب كشور خدمات شايان توجهي را به حوزه علمي و ديني استان تقديم كرده است.
وي عنوان كرد: در آينده نيز اين مركز با تقويت فعاليت‌هاي اين مركز سعي بر توانمندسازي هرچه بيشتر طلاب و روحانيون اين مركز و پاسخگويي به نيازهاي روز مسلمانان شافعي مذهب اين خطه از ميهن اسلامي و حتي تربيت روحانيوني براي ترويج آموزه‌هاي ديني در كشورهاي مختلف مي‌شود.
در پايان اين مراسم حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني رئيس دفتر مقام معظم رهبري به نمايندگي از معظم‌له حكم مسئوليت حجت‌الاسلام محمد حسيني‌ شاهرودي را به ايشان تقديم كردند و از مسئولان و مديران استان خواستند كه نهايت همكاري را با ايشان داشته باشند.
 

 
 
 

خبرگزاري فارس: تعدادي نماد فراماسونري در ايستگاه‌هاي تازه تاسيس اتوبوس شهر تهران نصب شده است.


 

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، شهرداري تهران مدتي است تصميم به تعويض تعدادي از ايستگاه‌هاي اتوبوس گرفته است. در مسير خط 4 و 7 بي.آر.تي تعدادي نماد فراماسونري در اين ايستگاه‌هاي تازه تاسيس نصب شده است.

چندي پيش نيز همين نماد در برخي از تابلوهاي متروي چهارراه‌ولي‌عصر نصب شده بود كه محسن هاشمي مدير عامل شركت متروي تهران و حومه در اين‌باره گفته بود: نمادهاي فراماسونري را از ايستگاه‌هاي مترو جمع‌آوري مي‌كنيم؛ البته اين نمادها جمع‌آوري شد.

به گزارش فارس، يك جريان مشكوك فرهنگي در سال‌هاي اخير در تكاپوي گسترش پديده شيطان پرستي برآمده است اما جريان ديگري كه وابستگي آن به غرب مشهود است، به نام "فراماسونري " وجود دارد؛ فراماسونري يا "فراموشخانه " كه داراي كانون‌هاي گسترده‌اي در جهان است اما داراي يك سيستم مديريت فراگير جهاني نيست ولي بر اركان دولت‌هاي جهان و اكثر وجوه زندگي سياسي، اقتصادي و فرهنگي جوامع، سلطه يافته است و بسيار هم آزادانه عمل مي‌كند.

اين كانون‌ها ريشه‌اي كهن در اروپاي غربي دارد؛ به افرادي كه عضو آن باشند "ماسون " و ساختماني كه مركز فعاليت آنهاست "لژ " مي‌گويند. كلمه ماسون به معناي بنّا و فراماسون به معناي بنّاي آزاد است.

نحوه ايجاد فراماسونري مشخص نيست و در مورد آن اختلاف نظرهايي وجود دارد ولي قديمي‌ترين اسناد موجود مرتبط با آنها به سال 1390 ميلادي برمي‌گردد و مداركي موجود است كه نشان مي‌دهد در اواخر قرن شانزده ميلادي لژهاي فراماسونري در اسكاتلند وجود داشته‌است.

فراماسونري معمولا به عنوان يك سازمان مخفي شناخته مي‌شود ولي فراماسون‌ها معمولا اين تعريف را به چالش مي‌كشند و سازمان خود را بيشتر يك سازمان خصوصي مي‌نامند كه تنها بعضي جنبه‌هاي آن مخفي است.

در كنار دانستن كلياتي از اين مكتب، دانستن برخي از اهداف اين مكتب نيز مهم به شمار مي‌آيد؛ نابودي تمام مظاهر توحيد و يكتاپرستي در جهان، به دست گرفتن حكومت و قدرت در تمام كشورها‌ي جهان از طريق شبكه گسترده ماسوني در تمام ممالك دنيا و تخريب مسجد الاقصي و كشف معبد سليمان و بازسازي آن در ابتداي قرن 21 از جمله اهدافي است كه فراماسونري‌ها براي خود تعريف كرده‌اند.

*فراماسونري در ايران
---------------------------

نخستين فراماسونري در ايران به دوران ناصر الدين شاه قاجار برميگردد ولي در دوره محمدرضا پهلوي به دليل گسترش روابط سياسي ايران با غرب به ويژه انگلستان لژهاي فراماسونري فراواني در ايران تأسيس شد و نفوذ فراماسون‌ها در سياست ايران به شدت گسترش پيدا كرد، هرچند هيچ يك از افراد سرشناس خانواده پهلوي دست كم به طور رسمي عضو هيچ لژ فراماسونري نبودند ولي بسياري از رجال سياسي، نخست وزيران، وزيران، نمايندگان مجلسين و فعالان سياسي از فراماسون‌هاي سرشناس بودند.

فراموشخانه در ايران توسط گروه‌هاي چپ گرا، مذهبي بنياد گرا و ملي گرايان ليبرال به عنوان مأمور مخفي انگليس و صهيونيسم و در نتيجه عامل تمام بدبختي‌هاي ايران معرفي مي‌شدند و اين باعث تعطيل شدن و تحت تعقيب گرفتن اعضاي اين انجمن‌ها در بعد از انقلاب شد.

*نمادهاي فراماسونري‌ها
--------------------------------

"ستاره ي شش گوش " علامت و نماد بحث برانگيز فراماسون‌ها است؛ اين علامت در افكار عمومي به عنوان نماد "يهودي ها " شناخته شده است و به آن " ستاره ي داوود " يا " مهر سليمان " هم مي‌گويند ولي در حقيقت اين نماد هم جزء نمادهاي الحادي بوده كه بر اساس تفكرات الحادي مصر باستان ساخته شده است و نماد تعادل طبيعت بين زن و مرد، طبع سرد و گرم، الهه‌هاي ماه و خورشيد و غيره است البته علامت مذكور در مكتب هاي الحادي ديگر، مانند هندوييسم و ديگر مكتب هاي شرقي نيز با مفاهيم مشابهي به كار مي‌رود.

نكته عجيبي كه وجود دارد اين است كه شيطان پرستان نيز علامت مذكور را قويترين علامت خود مي‌دانند و از آن در مراسم شيطاني خود استفاده مي‌كنند.

يكي از نمادهايي كه در فراماسونري كاربرد فراوان دارد، علامت و نماد "چشم جهان بين " است كه به صورت يك هرم و چشم در رأس آن است؛ اين نماد مربوط به يكي از خدايان مصر باستان بوده است و روي دلار آمريكا هم وجود دارد.

شكل استفاده در معماري كاربرد زيادي دارد و به شكل هرم با رأس جدا و يا هرم با رأس نوراني نشان داده مي‌شود.
 

 
 
پليس افتا؛ پليسي براي شهر بي‌نظم فضاي مجازي

خبرگزاري فارس: پليس افتا امروز به طور رسمي فعاليت خود را آغاز مي‌كند، اين پليس تخصصي مي‌تواند براي امنيت شهر بي‌نظم فضاي مجازي مثمرثمر باشد. پليس افتا اگر ديرتر شروع به فعاليت مي‌كرد، مشكلات فراوان مي‌شد و شايد فردا براي پليس هم جايي نبود.


 

پليس افتا (پليس امنيت فضاي تبادل اطلاعات) امروز به طور رسمي فعاليت خود را آغاز مي‌كند، اين پليس تخصصي با استفاده از تجارب ديگر كشورها راه‌اندازي شده است. ضرورت تشكيل پليس فضاي مجازي با گسترش روزافزون رايانه در زندگي بشر و ارائه خدمات در فضاي مجازي بر كسي پوشيده نيست. فضاي مجازي فرصتي است براي توسعه چرخه اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي جامعه و خدمت‌رساني چنان‌چه قابليت‌هاي آن به خوبي شناخته شده و به كار گرفته شود.

اينترنت به‎عنوان شاهراه اطلاعاتي با قدمتي 20 ساله در جهان و سابقه‌اي حدود 12-10 ساله در كشورمان از آمار 250 هزار كاربر در سال 2000 به 32 ميليون كاربر با 48.5 درصد ضريب نفوذ بر حسب جمعيت و رشدي معادل 12780درصد در سال 2009 در مقايسه با سال 2000 رسيده است.

كشورمان در حال حاضر با 55.2 درصد از كل جمعيت كاربران اينترنت در رتبه اول خاورميانه ايستاده است. اين در حالي است كه ضريب نفوذ اينترنت در جهان به طور ميانگين 26.6 درصد و ضريب نفوذ در خاورميانه 28.3 درصد است. در فضاي مجازي كشور شاهد رشد روز افزون فناوري اطلاعات در ايجاد توسعه كسب و كار، تجارت، بانكداري، خدمات، آموزش، بيمه و ... هستيم.

گسترش روز افزون فناوري‌هاي اطلاعاتي و ارتباطي در سال‌هاي اخير، تاثيرات آن در حيات بشري در ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي را نمايان كرده است و به عينه شاهد شكل گيري دهكده جهاني در تمام عرصه‌ها هستيم. فناوري‌هاي نوين ارتباطي با حذف مرزها موجب افزايش كارايي و عملكرد و ارتباطات شده است.

فناوري‌هاي نوين ارتباطي و شرايط سهل و آسان فضاي مجازي براي ارتباط و نقل و انتقال موجب شده تا بزهكاران و مجرمان نيز از فرصت‌هاي طلايي در فضاي مجازي استفاده كنند. فضاي مجازي موجب شده تا بخش قابل توجهي از فعاليت‌هاي انساني با سرعت بيشتر و هزينه كمتر انجام شوند، نكته مهم در اين زمينه، استفاده مجرمان از فناوري اطلاعات با تسهيل زمينه و شيوه ارتكاب جرم و توسعه خسارت مادي و معنوي ناشي از جرم و ايجاد جرائم جديد و پديد آمدن شيوه‌هاي مجرمانه نوين است.

در فضاي مجازي؛ افراد و مجموعه‌ها خارج ا

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








ارسال توسط arman
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 164
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 178
بازدید ماه : 170
بازدید کل : 65537
تعداد مطالب : 179
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1